Otan vastaan Smartum, Edenred, ePassi ja Eazybreak -liikuntaetuja 


Käy valitsemassa verkkokaupastani haluamasi palvelu ja ostaessasi sitä käytä koodia SMARTUM. Sen jälkeen käy maksamassa haluamasi osa palvelun hinnasta Smartumin verkkopalvelussa: https://oma.smartum.fi/fi/venues/30874 . Voit maksaa palvelun kokonaan tai osittain. Lähetän sinulle laskun sähköpostilla loppuosuudesta. Varmista siis että annat toimivan sähköpostiosoitteen tilauksen yhteydessä. Vaihtoehtoisesti voit antaa henk. koht/ lähettää minulle kirjekuoressa postissa liikuntasetelit. 

Käy valitsemassa verkkokaupastani haluamasi palvelu ja ostaessasi sitä käytä koodia EDENRED. Sen jälkeen käy maksamassa halauamasi osa tuotteen hinnasta Edenredin verkkopalvelusta: https://edenred.fi/fi/kayttopaikkahaku/?query=ELSA%20FRANCK.

Voit maksaa palvelun kokonaan tai osittain. Lähetän sinulle laskun sähköpostilla loppuosuudesta. Varmista siis että annat toimivan sähköpostiosoitteen tilauksen yhteydessä. Vaihtoehtoisesti voit antaa henk. koht/ lähettää minulle kirjekuoressa postissa liikuntasetelit. 

Käy valitsemassa verkkokaupastani haluamasi palvelu ja ostaessasi sitä käytä koodia EPASSI. Sen jälkeen käy maksamassa halauamasi osa tuotteen hinnasta: https://www.epassi.fi/fi/etusivu

Voit maksaa palvelun kokonaan tai osittain. Lähetän sinulle laskun sähköpostilla loppuosuudesta. Varmista siis että annat toimivan sähköpostiosoitteen tilauksen yhteydessä. 

Käy valitsemassa verkkokaupastani haluamasi palvelu ja ostaessasi sitä käytä koodia EAZYBREAK. Sen jälkeen käy maksamassa halauamasi osa tuotteen hinnasta eazybreakin sivulta. 

Voit maksaa palvelun kokonaan tai osittain. Lähetän sinulle laskun sähköpostilla loppuosuudesta. Varmista siis että annat toimivan sähköpostiosoitteen tilauksen yhteydessä.