Elsa Franck

Olen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmentaja, kouluttaja, vaimo, ystävä ja kahden pienen tytön äiti.

Jokainen valmennettava on minulle yksilö. Räätälöin valmennuksen aina asiakkaan tilanteen, tarpeiden ja voimavarojen mukaisesti. 

Olen helposti lähestyttävä tyyppi. Ymmärrän hyvin erilaisia ihmisiä, minkä vuoksi seurassani voi rennosti olla oma itsensä. Tämä luottamuksen ilmapiiri mahdollistaa uusien asioiden oppimisen sekä oivaltamisen kanssani.

Rakastan oivalluttaa ja valmentaa ihmisiä. Olen ylpeä rinnalla kulkija, jonka tehtävä on auttaa ihmisiä voimaan edes hiukan paremmin omassa arjessaan niillä voimavaroilla, joita heillä juuri sillä hetkellä on käytettävissään. Sytyn, jos olen onnistunut vaikuttamaan jonkun elämään myönteisesti.

Itseäni eteenpäin vievät ja elämääni ohjaavat ydinarvot ovat rakkaus, hyvinvointi, inspirointi ja aitous. Tavoitteeni on, että ne näkyisivät sekä työssäni että kotona, ystävieni ja läheisteni parissa. 

Koulutukset ja kokemus

Yhdestä asiasta olen aina ollut varma: haluan auttaa ihmisiä voimaan paremmin, tavalla tai toisella. Tämä kirkkaana mielessä kouluttauduin ensiksi ammattikorkeakoulussa sosiaali- ja terveysalalla apuvälineknikoksi (2006–2009). Koulutukseni ansiosta mm. moniammattillinen yhteistyö, yrittäjyys, biomekaniikka sekä anatomia ja fysiologia tulivat minulle tutuksi. Myöhemmin kouluttauduin samanaikaisesti niin personal traineriksi kuin elämäntaidon valmentajaksi ja aloitin uuden ammatillisen elämän täysipäiväisenä valmentajana vuonna 2012.

Yrittäjä olen toiminut vuodesta 2014. Liftedin hyvinvointi- ja suorituskykyvalmentajana olen toiminut vuodesta 2016 ja Xmotionin valmentajana vuodesta 2019 lähtien.

 "Ikuisena opiskelijana" olen itsenäisen opiskelun lisäksi saanut lisäoppia mm. seuraavista koulutuksista:

Urheilu ja terveelliset elämäntavat ovat aina olleet osa elämääni, tavalla tai toisella. Osasyy tähän ja intohimooni alaan ylipäätään lienee OMT-fysioterapeuttina työskentelevä äitini Tuija Virtanen sekä HIFK:ssa pelannut isäni Raimo Hirvonen.

Lajitaustaa minulla on mm. kilpacheerleadingista, thaiboxingista, kuntonyrkkeilystä, joogasta, fitneksestä sekä crossfitista. Ryhmäliikuntaa olen ohjannut vuodesta 2007 lähtien. Kehonpainoharjoittelua taas olen tehnyt lähes koko elämäni.

Omat vastoinkäymiset – mm. nilkan murtaminen kilpa-cheerleadingissä ja haasteet raskauksien ja synnytyksien jälkeen – ovat auttaneet ymmärtämään asiakkaita entistä paremmin ja opettanut minua nousemaan jaloilleni yhä uudelleen.

Myös lasten saaminen ja eläminen keskellä ruuhkavuosia on tuonut elämääni lisää sävyjä – niin niitä tummia kuin harmaitakin sävyjä. Koen näistä kokemuksista olevan todella paljon hyötyä niin ammatillisessa kuin henkilökohtaisessa kasvussa.

Vieläkö lisää? Käy kurkkaamassa Instagram-profiilini, niin verkostoidutaan! :)