Coach Elsan Online Tribe

Tule mukaan innostavaan treeniryhmään, joka tuo hymyn huulille ja energiaa päivään! 


Uudistettu Coach Elsan Online Tribe on täällä!

Olen siirtänyt Online Triben valmennukseni feelbie.fi verkkoalustalle mikä mahdollistaa mm. kätevän kuukausiveloituksen ilman pitkiä sitoutumisaikoja sekä antautumisen minun päätäntä valtaani treenien suhteen näin halutessasi. 

Eli kattavan sekä tykättyjen kehonpainotreenien sekä kehonhuoltoharjoitusten (yht. 56 kpl tällä hetkellä!) lisäksi voit osallistua treenihaasteisiini. Kaikki harjoitukset ovat tällä hetkellä 30 min, mikä sopii loistavasti myös kiireisille. 

Touko- Kesäkuun ajan olen suunnitellut sinulle 2 kehonpainotreeniä ja 1 kehonhuoltoharjoituksen/ viikko. Halutessasi voit kuitenkin tehdä aina myös enemmän.

Kuukausi veloitus on vain 18€/kk!


Monipuolinen valmennus lisää voimaa, liikkuvuutta ja parantaa kuntoa! :) Treenit sopivat myös loistavasti tukemaan ja monipuolistamaan jo olemassa olevia treenejäsi.

Treenit eivät edellytä välineitä. Kukin treeni on noin 30 minuutin pituinen. 

Voit räätälöidä treenit omien aikataulujesi ja toiveidesi mukaan ja tehdä niitä juuri sinulle sopivaan tahtiin. Tuen sinua tässä halutessasi.

Treenaa kanssani ilmaiseksi ja testaa, olisiko Online Tribestä iloa ja hyötyä myös sinulle! 

Alla olevassa ilmaistreenissä fokus on sykkeessä ja keskivartalon hallinnassa. Vaihda siis mukavat vaatteet päälle, paina PLAY ja katso, olisiko tästä hyötyä sinullekin.

Tervetuloa mukaan Online Tribeen!

Kuinka homma toimii?

Saat pääsyn suljettuun YouTube-treenikirjastoon, jonka kautta pääset tekemään niin monta harjoitusta kuin haluat, juuri silloin kuin sinulle sopii. 

Saat ehdotuksia eritasoisille treeniaikatauluille, joita voit halutessasi hyödyntää. 

Voit antautua myös minun päätäntä valtaan ja tehdä minun päättämät viikon treenit. ;) 

Saat pääsyn suljettuun Coach Elsan Online Tribe -Facebook-ryhmään.

Saat myös mahdollisuuden seurata tehtyjä treenejä yhteisen treenikalenterin avulla.

Mitä välineitä tarvitsen?

Kehonpainon lisäksi käytämme välineinä vaihdellen mm. pyyhettä, tuolia, seinää, tyynyä, kirjoja sekä reppua. Oma jumppa- tai joogamatto on hyvä olla, mutta pärjäät loistavasti myös pelkällä olohuoneen matolla. Coach Elsan Online Tribessä ei ole kyse välineistä vaan hyvän mielen treeneistä ja paremmasta energiasta! :) 

Palautteita treeneistä 

Kiitos Elsa! ❤ On ihana treenata sun ohjauksessa, oot niin energinen ja tsemppaava! Otat hyvin huomioon ihmisten erilaiset tasot ja rajoitteet. Keksit monipuolisesti erilaisia harjoitteita ja mikä parasta, niihin ei tarvitse sen kummempia välineitä. Puolen tunnin treenit on ollut juuri sopivia tähän elämänvaiheeseen, toivon todella että treenit jatkuu tulevaisuudessakin! Olen todellakin messissä 😍

Loistava meininki! Ihanan vaihtelevia ja luoviakin liikkeitä, ei pääse tulemaan tylsää! Itselle on ollut tärkeää saada tasovaihtoehtoja liikkeisiin, ja aina on löytynyt hyvä. Ihan parasta, että vaikka teen monet liikkeet helpotettuna, ei koskaan ole tullut olo että olisin huono tai laiska. Tällaisessa kannustuksessa ja ilmapiirissä on helppo pysyä motivoituneena!

Olen ollut erittäin iloinen monipuolisista treeneistä ja todella fiksusta treenattavien alueiden vuorottelusta. On ihanaa, että kaikkiin liikkeisiin otetaan niin monta eri versiota/tasoa, että varmasti kaikki pystyvät treenin tekemään. Myös kannustus oman kehon kuuntelemiseen ja lempeyteen itseä kohtaan luovat oikeasti positiivisen ilmapiirin ja mahdollistavat, ajan tullessa, itsensä haastamisen hyvällä mielellä eikä veren maku suussa.

Puolen tunnin treeni on juuri sopivan mittainen. Sen jaksaa tehdä vaikka olisi miten väsynyt. Tehtyjen tuntien merkkaaminen yhteiseen exceliin motivoi itseä. Myös facebook-ryhmän tsemppaaminen on ollut kivaa. Elsa sä olet ihan huippuohjaaja ja ihanaa miten sä olet keksinyt kaikenlaisia "lisämausteita" treeneihin!

Erityishuomiona unenlaatu parantui huomattavasti treenien myötä. Samaa en ole kokenut tavanomaisen kuntosaliharjoittelun tuloksena.

Liikkeiden määrä ja vaihtelu oli aivan älytön! Siis hyvässä mielessä :) en edes ajatellut, että kaikkien liikkuvuustreenien pitäisi olla erilaisia. Tähän hintaan vähempikin olisi ehdottomasti riittänyt!

Kokonaisuus tuntuu hyvin suunnitellulta ja harjoittelu on ohjattuna paljon monipuolisempaa kuin omatoiminen kotitreenini olisi.

Kiitos Elsa, mahtavat treenit, jossa aloittelijakin pysyy kärryllä! Tunnit ovat erittäin selkeitä ja annat jokaisesta liikkeestä hyvät taso-ohjeet. Plussana että kerrot vielä erikseen mitä pitää huomioida jos on erkauma. Isona plussana treenien ja huoltojen eri teemat sekä positiivinen ilmapiiri. On ollut joka kerta hauskaa ja haastavaa, kannatti lähteä mukaan ja toivon että jatkat palvelua :)

On ollut mahtavaa treenata ja tehdä kehonhuoltoa niin useana päivänä. Sen avulla kehoon on tullut erityisen hyvä olo. Erityismaininta myös siitä, että pienillä vinkeillä oot saanut ihan peruskin liikkeet vaikuttamaan erilailla ja kohdistamaan voiman tuoton tai venytyksen oikeaan lihakseen. Olen erittäin tyytyväinen. Kiitos Elsa

Puolen tunnin treeni on loistava, koska madaltaa kynnystä ryhtyä treeniin. Pidän myös siitä että joka toinen tunti on kehonhuoltoa ja joka toinen treeniä. Etätöissä nyt on tuo kehonhuolto erityisen tärkeää, ja jää helposti tekemättä. Toivon tälle jatkoa!

Tää on ollut ihan huippua! Sun tyyli vetää treenejä on ihanan energinen, positiivinen ja aito! Parasta on kun elät itse mukana treenissä ja höpöttelet ja zemppaat sun omalla hömpällä tyylillä. Mä oon tykännyt tosi paljon siitä, että treenit on ollu niin monipuolisia, joka kerta ootko keksinyt uusia hauskoja ja innovatiivisia liikkeitä. Kiva, että tässä on treeni ja kehonhuolto molemmat. 

Elsan treenit ja kehonhuollot olivat paras mahdollinen vaihtoehto kotitreenaamiseen. Treenien pituus oli juuri sopiva, hien saa pintaan ja tuntuu että puolessa tunnissa kehon saa hyvin liikkeelle. Päivästä riippuen omaa tahtia pystyi vaihtamaan joko erittäin intensiivisemmäksi tai lempeämmäksi. Kehonhuolto avautui taas jälleen uudella tavalla, ei vain välttämätön ja tylsä hetki, vaan hetki jonka jälkeen oma keho kiitti ja pääsi liikkeeseen. Aikaisemmin olen arvottanut kehonhuollon hikitreeniä vähäisemmäksi, mutta Elsan avulla tajusin, että itseasiassa kehonhuoltohan on edellytys sille että kroppa voi hyvin ja treeni kulkee. Jos se ei ole kehon kuuntelua, niin en tiedä mikä. Treenihetket Elsan kanssa on myös hauskoja, koska Elsa on hommassa mukana aina täysillä ja omaan tyyliinsä puhuu ja naurattaa kanssakunppaneita. Tässä tilanteessa jossa ihmisten näkeminen on vähäistä tunuu Elsan jutut extrahyviltä.

Mahtava fiilis sun iloisesta ja tsemppaavasta ohjaustavasta. Oot ihan mahti tyyppi!! Loistavia ideoita miten hyödyntää kotona löytyviä välineitä, kuten tyynyt, reppu ja pyyhe. Ja mahtavaa että aina on vaihtoehtoja ja eri tasoja, auttaa siihen ettei tee aina heti ja täpöö. Jatko olis mahtavaa!!

Ehdoton valtti on erilaiset treenit mihin olen itse aikasemmin tottunut. Täytenä yllätyksenä se, että aina ei tarvii punttisalia ja painoja et sais tuntumaa ja monipuolista treeniä :) uusia superhyviä liikkeitä jotka vahvistaa tukilihaksia myös :) Ja sun kanssa kun treenaa uusia liikkeitä on jotenkin turvallinen olo kokeilla uutta! Kiitos <3

Lähes joka kerta on tullut joku uusi kekseliäs liike vastaan, jota en ole koskaan aiemmin tehnyt.

Treenit olivat vaihtelevia. Sopivan pituisia. Meillä oli hauskaa, ai että (;. Ja velä, olo oli kuin joulukalenterin luukkuja olisi avannut, koskaan ei tiedä, minkätyyppistä ohjelmaa on tulossa.

Lyhyet ja ytimekkäät harjoitukset soveltuvat myös muiden harrastusten lomaan tai muuhun treeniohjelmaan. Kehonhuoltoja on ollut mukava tehdä perheen kesken yhdessä ja pientä kehitystä on tullut jo muutamassa viikossa :) 

Kiitos Elsa, mahtavat treenit, jossa aloittelijakin pysyy kärryllä! Tunnit ovat erittäin selkeitä ja annat jokaisesta liikkeestä hyvät taso-ohjeet. Plussana että kerrot vielä erikseen mitä pitää huomioida jos on erkauma. Isona plussana treenien ja huoltojen eri teemat sekä positiivinen ilmapiiri. On ollut joka kerta hauskaa ja haastavaa, kannatti lähteä mukaan ja toivon että jatkat palvelua :)

KIITOS Elsa! 💕 Tämä on ollut niin parasta. Olen sen verran laiska, että tarvitsen jonkun kertomaan mitä tehdään ja aikataulun. Treenien avulla olen myös saanut nollattua pään työkuvioista. Plussaa on ollut yhteiset treenit avomieheni kanssa hänen innostuttua kehonhuoltotreeneistä.

Ei juuri tule parannusehdotuksia mieleen, koska koin että tämä oli juuri sopivan tiivis paketti jota oli helppo ja johdonmukainen seurata. En oikeastaan kaivannut mitään lisää, mutta kaikki mitä halusin, löytyi. Kaikki liikkeet oli helppo sovittaa omalle tasolleni, kiitos lukuisten variaatioiden.

Tää on niin hyvä! Sun tsempit on parhaita, olet ihanan aito ja treenit monipuolisia. En käsitä mistä aina keksit kaikkia liikkeitä ja eri variaatiot liikkeistä on hyviä, jokainen varmasti löytää itselleen sopivan! Jatkoon! <3a

Kaikki on järjestetty tosi toimivasti ja selkeästi. Ohjaustyylisi on todella miellyttävä näin suht vaativan toisen liikunnanohjaajankin mielestä! 😄♥️ Treenit ja kehonhuollot on monipuolisia ja silti simppeleitä. Tykkään myös siitä kuinka hyvin annat vaihtoehtoja liikkeisiin. Jokaisen tehdyn treenin jälkeen on hyvä fiilis! Etenkin kehonhuollot on ollut mun lemppareita, enkä oo koskaan motivoitunut näin hyvin huoltamaan kehoa vaikka treeniä ois tehnyt kovastikin. Oot huippu, kiitos! 💕

Valmentajana olet todella kannustava, energinen ja tsemppaava. Tapasi hauskuuttaa pahimman liikkeen aikana on ihanaa 😁

Olen ollut kaikki 3 kertaa mukana ja aina yhtä ihana fiilis jälkikäteen ❤️ Olet Elsa ihana tsemppari ja saat aina hymyn kasvoille treenien aikana ja jälkeen 😍 Kiitos tästä ihan huippu palvelusta ja jatkukoon se vielä pitkään ❤️❤️

Ihanan positiivinen Elsa! Saat tsempattua minutkin pyrkimään aina vaan parempaan suoritukseen.

Kiitos mielettömän paljon, olen saanut tosi kivan olon kroppaan. Toivottavasti jatkat näitä!


Harjoituksista löytyy aina sopiva variaatio itselle, joten ei tarvitse stressata osaako tai onnistuuko. Harjoitusten jälkeen on ollut todella hyvä fiilis kropassa ja myös mielessä. 

Tykkäsin kovasti siitä, että kaikkiin liikkeisiin löytyy eritasoisia vaihtoehtoja! Olet kyllä ihanan energinen!