Bootcamp Punavuori Health Club

Tervetuloa treenaamaan Bootcamp-ryhmiini Punavuori Health Clubin upeisiin tiloihin!

Mikäli monipuolinen, rento ja hauska treenaaminen upeissa tiloissa, pienryhmissä ja hyvässä porukassa kiinnostaa, lähde ihmeessä mukaan aamu- tai päivä-Bootcamp-ryhmiini. 

Treeneissä hyödynnämme vapaita painoja, kahvakuulia, leuanvetotankoja, boxeja, vastuskuminauhoja sekä omaa kehonpainoamme. Annan eri tasoisille treenaajille liikevaihtoehtoja ja jokainen voi mukauttaa painot itselleen sopivaksi. 

Punavuori Heath Clubilla et tarvitse jäsenyyttä ja sitoudut treenaamaan vain kuukausi kerrallaan.

Saat valita vapaasti kaikista viikkotunneista omaan aikatauluusi sopivan tunnin. Sinun ei tarvitse sitoutua tiettyyn kellonaikaan. Pääset varaamaan itselle sopivan tunnin/tunnit varausjärjestelmämme kautta. 

Kuukausimaksu määräytyy sen mukaan kuinka monta kertaa viikossa sitoudut käymään. 

1 kerta viikossa 80€/kk

2 kertaa viikossa 160€/kk

3 kertaa viikossa 200€/kk

ALL IN eli rajaton treenioikeus 220€/kk 

Ryhmät ovat max. 12 hengen ryhmiä.

Kiinnostuitko? 

Ota yhteyttä niin varaan sinulle paikan testitunnille! 

Palautteita treeniryhmistä

Mielenkiintoiset ja vaihtelevat liikkeet lämpissä ja treenissä on ihan parasta. Ohjaat meitä lempeästi ja kannustavasti, mutta pidät huolta tekniikasta, etkä päästä löysäilemään.

Sun energia on ihan mieletön. Ja toimii erityisesti klo 7 aamulla! Ja parasta siinä on se että se ei vaadi multa vastinetta toteuakseen vaan voin luottaa siihen että vaikka itse olisi vähän vielä unessa niin sä oot täysillä hereillä. Ja sun intohimo. Mä oikeesti uskon kun sä sanot että joku liike (aika monet) on sun lemppari ja se on tosi motivoivaa. Susta näkee että käytät aikaa ja ajatusta meihin ja haluat tuntea kaikki, jotta voit olla paras mahdollinen valmentaja.

Upea valmentaja, aina yllättyy mitä kaikkia keksinyt

Kiitos treeneistä! Olen ollut mukana vasta pari viikkoa, mutta ihan uudenlainen treeni-into syttynyt jo! Sun treenit on tehokkaita ja on turvallinen olo treenata, kun ohjaat myös yksilöllisesti. Treeneihin on aina helppo tulla ja kotiin lähtee iloisena ja sopivan väsyneenä. :)