Asiakaspalautteita ja asiakkaiden viesteistä poimittuja tekstejä.

Tyytyväiset asiakkaat ja ihmisten auttaminen onnistuneesti ovat työni ehdoton suola!


Paula, 28

Marketing Trainee


Aloitin ensimmäisen kerran treenit Elsan kanssa jo syksyllä 2013. Elsalla on hyvä kokonaisvaltainen ote hyvinvointiin, jossa otetaan huomioon niin treeni, palautuminen kuin ruokavaliokin, mistä olen itse pitänyt todella paljon! Elsan avulla olen oppinut syömään paremmin ja päässyt irti ortoreksiasta, sekä ymmärtänyt palautumisen tärkeyden. Elsa on ymmärtäväinen ja kannustava valmentaja, joka kuuntelee ja on aidosti kiinnostunut asiakkaidensa hyvinvoinnista. Treenit tehdään omat haasteet ja heikkoudet huomioon ottaen, ja rakennetaan näiden ympärille yksilöllisesti. Elsan kanssa treenaaminen on rankkaa, mutta motivoivaa ja super hauskaa. Treeneistä lähtee aina hymyssä suin ja intoa täynnä! Salille meneminenkin on kivaa, kun takataskussa on hyvä ja sopivasti haastava ohjelma!

Marlene, 33

Toimitusjohtaja


Olen treenannut Elsan kanssa vuodesta 2017 lähtien, ensimmäisen lapseni syntymän jälkeen. Hänellä on paljon tietoa raskauden jälkeisestä palautumisesta ja treenaamisesta. Elsan kanssa tuntuu turvalliselta treenata, liikkeet tehdään oikein ja oma taso (esim. synnytyksen jälkeen) huomioiden. Yhteiset treenit ovat monipuolisia ja vaihtelevia ja saan niistä sekä energiaa että hyvää mieltä.

Elsan ohjauksessa olen kehittynyt valtavasti, esimerkiksi toisen lapsen jälkeen huonoryhti on tiessään ja kroppa alkaa taas tuntumaan omalta. Kotitreenit ovat tehokkaita ja nopeastikkin toteutettavissa.

Valmentajana Elsa on super tsemppaava, positiivinen ja lempeä. Hänen kannustuksella jaksaa tehdä vielä sen yhden toiston. Hän on aina niin iloinen minun kehityksestäni ja todella kekseliäs uusien treenitapojen suhteen.

Elsan positiivinen ote elämään ja treeniin on todella tarttuvaa. Tätä naista ei voi hehkuttaa tarpeeksi!

Juha, 32

Opiskelija


Elsalta sain korvaamatonta apua toiveideni kartoitukseen ja siten lopullisen sysäyksen alanvaihtoon. Nyt opintovapaalla koulun penkillä, matkalla parempaan huomiseen.

Matti, 36

Operatiivinen johtaja / Rakennusalan kasvuyritys

"Olen ollut Elsan Brain-based coachingissa reilun puolen vuoden ajan. Valmennuksessa olemme työstäneet mm. ratkaisuja erilaisiin ongelmatilanteisiin ja asioiden käsittelyyn. Erityisen hyödylliseksi olen kokenut unelma-ratkaisujen työstämisen ja niiden toteuttamiseksi tehtävän työsuunnittelun. Koen, että työskentelyllä on ollut iso vaikutus työssä menestymiseeni."

Elämäntapamuutos-valmennettava

Nainen, 40


"Kiitos vielä kaikesta! Olet ollut aivan mieletön kultakaivos"

Nainen, 33

Apuvälineteknikko


"Sinä jos joku vaikutat ihmisen hyvinvointiin kokonaisvaltaisesti, niin mieleen kuin kehoonkin."

Eija, 33

Tehostemaskeeraaja


Elsa on auttanut valmennuksen avulla oivaltamaan, kuinka voin vaikuttaa omaan tunnetilaani ja sitä kautta ottamaan paremmin vastuuta omasta hyvinvoinnistani.

Oivalluttavien kysymysten avulla olen pystynyt näkemään tilanteeni objektiivisemmin ja päässyt käsiksi varsinaiseen "asiaan". Tämä on mahdollistanut pureutumisen ratkaisuihin, jotka oikeasti ovat auttaneet minua. 

Laura, 34

Valmentaja


"Burnoutin aikoihin minun yksi suurin valoni oli Elsa. Hän auttoi minut nousemaan ja löytämään myös armollisuuden ja uskon omaan elämään.

Hänen valonsa toi minulle aina uskoa pimeisiin hetkiin ja helpotusta kipuun jota tunsin sisälläni.
Hän on enkeli, joka kauniilla läsnäololla ja ymmärryksellä teki ihmeitä."

Hanna- Leena, 39

Lentoemäntä, Personal Trainer

Elsa on rautainen ammattilainen omalla alallaan. Elsasta huokuu kuinka innostunut hän on työstään ja kuinka perehtynyt hän on yksilöllisesti kunkin asiakkaan tarpeisiin. Lisäksi hänellä on harvinaislaatuinen kyky olla läsnä ihmisille. Elsa on valmentajana ja puhujana asiantunteva ja innostava, hyväksyvä ja utelias.

Elsan luentojen aikana vuoropuhelu yleisön kanssa on hyvin luontevaa. Itse olen saanut luennoista joka kerta uusia oivalluksia ja löytänyt jotain uutta itsestä.

Malla, 70

"Lämmin kiitos Elsa. Loit innostavat, sopivan haasteelliset ja monipuoliset henkilökohtaiset jumppaohjelmat näin 70- vuotiaalle. Kannustavuutesi ja iloisuutesi sai todella innostumaan jumppaamaan. Myös ruokapäiväkirjan pito, sen läpikäynti kanssasi hyödyllisine ohjeineen ja hyvine vinkkeineen mahdollistaa kehon kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja siitä huolehtimisen. Annoit erinomaiset eväät, nyt loppu on vain itsestä kiinni."

Tuuli, 41

2.dan, karate

Elsa järjesti asiantuntemuksella onnistuneet liikunnalliset synttärit ottaen huomioon juhlakalun (erikoisetkin) toiveet. Vieraat huhkivat ilolla ja antaumuksella Elsan suunnittelemien liikuntasuoritusten tahdissa - nauru ei lakannut edes taitoja vaativissa tehtävissä, kuten ihmispyramidin rakennuksessa."

Lauri, 37

Development Manager

"Ja muutenkin näin vuosien jälkeen vaikutat mun elämään ja oot ollut mun motivaattori salille lähtemisessä. Aina kun mulla on motivaation kanssa ongelmia, muistan sun tsemppaavan olemuksen ja mukaansa tempaavan fiiliksen. Sillä jaksaa pitkälle."